Oldtimer evenementen

8ste Madammen aan het stuur (Genk)

Datum:
zondag 19 augustus 2018
Omschrijving:
Dames, hou je klaar voor de enige echte "Madammen aan het stuur" want op zondag 19 augustus 2018 organiseert MG Club Limburg weer de enige rit in onze club waar mannen niet zijn toegelaten.
Inderdaad, deze rit is enkel en uitsluitend bedoeld voor dames, aan het stuur en als co-pilote. Jij en je dochter of vriendin, je oma of een verre suikertante uit Australië…
Vertrekken doen wij voor deze gelegenheid vanuit hotel-restaurant De Venne – Wilde Kastanjelaan 23 te 3600 Genk uiteraard goed bekend in MG Club Limburg.
In de voormiddag rijden we door het prachtige landschap van midden Limburg naar ons traditioneel aperitief ergens te velde waar wij jullie verwennen met een drankje en een hapje. De Cava staat al koud !
Na een lekkere middagmaal bezoeken wij een bijzonder interessante locatie en keren daarna langs mooie pittoreske wegen terug naar de gezellige taverne of het zomerterras van hotel-restaurant De Venne.
Ook voor deze editie voorzagen wij een kleine zoekwedstrijd. U vertrekt met een aantal vragen waarop u onderweg de antwoorden moet vinden. Deze zoektocht is echter facultatief en zeker geen verplichting. Dames die hieraan niet wensen deel te nemen rijden gewoon het parcours af. De eerste drie gaan met een prijs naar huis.
Met andere woorden; het wordt net als de vorige jaren weer een super aangename dag. Dus aarzel niet en schrijf je nu in voor Madammen aan het Stuur 2018 !
Tot binnenkort !

Startplaats: Hotel-restaurant De Venne – Wilde Kastanjelaan 23 te 3600 Genk.
Wanneer: samenkomst op zondag 30 juli 2017 vanaf 09.00 H vertrek om 10.00 H.
Rit: ongeveer 80 rustige kilometers door Limburg.
Einde: omstreeks 16.30 H keren wij terug naar De Venne.
Prijs: 30,- € per deelneemster (60,- € per auto): daarvoor krijg je een koffie bij de start, een bezoek aan een bijzondere locatie, het traditionele aperitief met versnaperingen en een lekker middagmaal.
Uiteraard zijn ook een deelnemersplaat en een keurig roadbook inbegrepen.
Inschrijving:
Voor 10 augustus via onze website www.mgclublimburg.be. of via een mailtje met vermelding van de nodige gegevens aan Geert Strobbe : g.strobbe@scarlet.be
Uw inschrijving wordt pas definitief na betaling van uw deelname in de kosten op rekeningnummer BE48 4582 1638 2127 van MG Club Limburg VZW.
Meer info: Jos Laureyn – 011 680082
Locatie:
Wilde Kastanjelaan 23
3600 Genk
Route plannen
Contact:
Jos Laureyn
Tel. 011680082
jos.laureyn@gmail.com