Oldtimer evenementen

7th remember Pedro historic tour

Datum:
zondag 17 juni 2012
Locatie:
Zillebeke (BE)
Omschrijving:
Inschrijving vanaf 8 uur, met koffie en boterkoekje in café "'t Hoekske" tegenover de kerk te (8902) Zillebeke-dorp. Max. 45 oldtimers tot '89 met vrije start vanaf 9 uur. Classics ook welkom.
Ochtendrit ongeveer 90 km met tussenin misschien even genieten van een stop (mogelijkheden, ook namiddagrit, aangeduid op roadbook - nr. + km). Het middagmaal is voorzien vanaf 12.30u in het gezellige restaurant "Beukenhof" te Oostduinkerke, waar de patron een even gedreven oldtimerliefhebber is en samen met zijn echtgenote en team, tijd maken voor ambiance in de zaak. We plaatsen onze oldtimer in de tuin en genieten er middenin van verzorgde toastjes. Daarna aspergeroomsoep, parelhoen met estragonsaus en kroketjes en als dessert een ijssouffle "grand marnier", wijn en water inbegrepen. Allen samen eten is geen must!
In de namiddag gaan wij eens nieuwe wegen proberen waar uiteindelijk in Zillebeke een drankstop na iets meer dan 200 Km is voorzien. Voor de echte kilometervreters is nog een lus van +/- 20 Km tot de "stop", om zo de wagens te laten afkoelen waar een breugelmaaltje met streekbier wacht in de "St-Elooishoeve" te Voormezele.
Voor de prijs van 34€/persoon (13€ kind) is inbegrepen: exclusieve rallyplaat (nieuw ontworpen door Joke Pype), roadbook, start- en tussenstopconsumptie, middagmaal en breugeltje met streekbier. Gratis tombola voor alle ingeschrevenen (oa bij restaurants die werden aangedaan)
Familie en vrienden welkom voor 14€ bij het avondeten. Graag reservatie.
Dit alles ten voordele van "Carola" vriendenkring voor kinderen met een mentale handicap.Wil inschrijven p/a Perseweide, 6 - 8902 Zillebeke tegen 4 juni 2012.
Meer info: Gino Vandamme 0474/467755 of gino.vandamme@skynet.be
Eerste 45 oldtimers (via inschrijving) wordt rekeningnummer doorgegeven ter betaling en bevestiging van inschrijving.
Contact:
Gino Vandamme
Tel. 0474/467755
gino.vandamme@skynet.be