Oldtimer evenementen

51 Aarschot Oldtimer D.A.G.

Datum:
zondag 23 juni 2019
Omschrijving:
D.A.G. OLDTIMER – RIT 51 euro pp / 102 euro per wagen
Onze oldtimer rit vertrekt naar goede gewoonte bij Garage Pashuysen te Aarschot. De deelnemers worden verwacht tussen 8u30 en 9u waar er na inschrijving kan genoten worden van een uitgebreid ontbijt. Indien je niet meerijdt, kan je ook komen ontbijten voor 10 €. Na ontvangst van de “goodie-bag” start de rit “bolleke – pijl” en zal ongeveer 100km lang zijn. Onderweg kan je genieten van het landschap en je Oldtimer en voorzien wij in ieder geval enkele haltes met een aperitief en een lunch met frisdrank.
De eindbestemming van de rit is dit jaar garage Feyaerts te Gelrode. Hier zal er een een parkeerplaats gereserveerd zijn voor de deelnemers van de rit. Bij aankomst kan men rustig de tijd nemen om de andere wagens te bewonderen en een glaasje te drinken. Ook is er de mogelijkheid om deel te nemen aan onze BBQ. Uiteraard kan je voor deze barbecue nog bijkomende gasten / familieleden inschrijven om samen te genieten. (prijs BBQ zonder dranken 35 euro/pp)

OLDTIMER - MEETING
Ben je niet in de mogelijkheid om deel te nemen aan de oldtimer rit, dan kan je uiteraard je oldtimer komen showen aan het grote publiek. Je bent zeker en vast welkom! Kom genieten van de andere wagens, de sfeer, de drankjes en de foodtrucks. Reserveer even op de website je parkeerplaats. We bieden U dan met plezier 2 drankbonnen aan per oldtimer.

OLDTIMER D.A.G. Event – garage Feyaerts te Gelrode
Dit is “the place to be” op 23 juni 2019. Iedereen is hier welkom voor een sfeervolle dag. Om er een fantastische oldtimer dag van te maken voorzien we hier de oldtimermeeting, de aankomst van de rondrit, BBQ, foodtruck, wijnbar, VW oldtimerbar, muziekband, …….. Diegene die er vorig jaar al bij waren zullen U beamen dat dit een fantastische zomerdag was.

OLDTIMER D.A.G. Event – V.I.P. (100 euro/pp)
Wil je uw klanten verwennen of zie je het zelf toch net iets luxueuzer? Niet zo'n zin om de rit te rijden of staat de oldtimer net even in de garage voor onderhoud? Dan bieden we ook een V.I.P. arrangement aan.
Je bent reeds vanaf 12u welkom bij ons. We voorzien ontvangst met champagne en bijhorende hapjes. Daarna gaan we naadloos over in een uitgebreide degustatiereceptie in Italiaanse stijl met aangepaste Italiaanse topwijnen. (verzorgd door Ter Venne / The Green & wijnen Le Sud)
Als entertainment is er tijdens de receptie een optreden van ……
Na het V.I.P. event kan je de rest van de dag nog doorbrengen op ons oldtimer D.A.G. event.
SPONSOR
Wil je uw bedrijf of activiteiten in de kijker zetten op onze Oldtimer D.A.G. event, vraag dan ons sponsordossier op met de verschillende formules voor publiciteit, deelname of beide. Je kan hiervoor contact opnemen met Jurgen Baetens op 0497 42 41 36 of info@jurgenbaetens.be.

Wij hopen op jullie talrijke opkomst, want de opbrengsten van deze activiteit worden volledig besteed aan onze projecten die wij in het kader van de Dienst aan de Gemeenschap steunen.

INSCHRIJVEN KAN OP https://www.51-aarschot.be/
Locatie:
Gaston Geenslaan 10
3200 aarschot
Route plannen
Contact:
Jurgen Baetens
Tel. 0497 42 41 36
info@jurgeznbaetens.be