Oldtimer evenementen

51 Aarschot - Old Timer Rally - D.A.G

Datum:
zondag 2 september 2018
Omschrijving:
OLDTIMER – RALLY
De old timer rally vertrekt vanaf 09u00 bij garage Pashuysen in Aarschot, nadat de deelnemers van een stevig luxe ontbijt hebben kunnen genieten.
We voorzien een rit van 140 km doorheen Vlaams en Waals Brabant met een middagstop in Villers La Ville met lunch en mogelijkheid van bezoek van de Abdij.

De aankomst is voorzien te Aarschot op de site van de Betekomsesteenweg 69. Op de aankomstsite is er voor de deelnemers een gereserveerde parkeerplaats voorzien. Neem bij aankomst even rustig de tijd om de andere wagens te bewonderen en een glaasje te drinken. Na de rit is er de mogelijkheid tot deelname aan onze BBQ. Uiteraard kan je voor deze barbecue nog bijkomende gasten / familieleden inschrijven om samen te genieten van de laatste zondag van de zomervakantie.

OLDTIMER -MEETING
Ben je niet in de mogelijkheid om de deel te nemen aan de Rally, maar haal je toch graag even de oldtimer uit de garage. Je bent zeker en vast welkom! Kom genieten van de andere wagens, de sfeer, de drankjes en de foodtrucks. Reserveer even op de website je parkeerplaats, dan ben je zeker van uw gratis inkom. We bieden U met plezier 2 drankbonnen aan per oldtimer.

FAMILIEDAG – FOODTRUCKS – ANIMATIE
Uiteraard ben je meer dan welkom als je niet met een old timer komt. Maak van je zondagwandeling of fietstocht een ware topdag en kom langs. In de buurt kan je op enkele plaatsen parkeren. De parking aan het station is hier dan ook aan te raden. Het is dan een kleine wandeling tot op ons event. De inkom bedraagt 5 euro per persoon. Je krijgt hiervoor 2 consumpties.
Wij zorgen in ieder geval voor: foodtrucks, drankstanden, champagnebar, wijnbar, muziek, een springkasteel, kinderschmink ….. een toffe zondagnamiddag met voor elk wat wils.PRIJSLIJST

OLDTIMER – RALLY
luxeontbijt / lunch met 1 drankje / bezoek abdij: 51 euro pp
Deelname aan de barbecue: 35 euro pp
(dranken barbecue niet inbegrepen)

OLDTIMER -MEETING
Reserveer even je plaats en dan is de inkom gratis en krijg je 2 drankbonnenper oldtimer.
Kom je last-minute en heb je geen tijd gehad om te reserveren? Geen probleem. We zoeken je een plaats om je wagen te zetten.

INKOM
Toegang tot het event is 5 euro pp. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Je krijgt 2 consumpties.

Wij hopen op jullie talrijke opkomst, want de opbrengsten van deze activiteit worden besteed aan onze projecten die wij in het kader van de Dienst aan de Gemeenschap steunen.
Locatie:
Gaston Geenslaan 10
3200 Aarschot
Route plannen
Contact:
Jurgen Baetens
Tel. +32497424136
info@jurgenbaetens.be