Oldtimer evenementen

4de Haspengouwrit (Sint-Truiden)

Datum:
zondag 4 oktober 2020
Omschrijving:
Op zondag 4 oktober 2020 organiseren we onze 4de Haspengouwrit voor oldtimers. Deze rit voert ons door het mooie Haspengouw.

Het traject bestaat uit 2 delen (deel 1 ± 50 km, deel 2 ± 70 km) en is uitgetekend volgens het gekende bol-pijl systeem, aangevuld met afstanden (meters en mijlen), straatnamen en de nodige aanwijzingen. De wegen zijn allemaal goed berijdbaar, we gebruiken zoveel mogelijk rustige wegen.

De deelname in de onkosten bedraagt 15 euro per wagen. Hierin is een rallyplaat, roadbook, aandenken en consumptie voor elke inzittende begrepen.

We verwelkomen de deelnemers vanaf 9 uur in zaal Lindehof, Gelinden-Dorp 40 te 3800 Sint-Truiden. Het vertrek van het 1ste deel is voorzien vanaf 10 uur, het 2de deel vanaf 13u30.

Voor deze rit kan er vrijblijvend gekozen worden om een lunch, vieruurtje en/of breughel buffet te nuttigen.

De lunch bestaat uit 2 pensen (wit en zwart) met appelmoes en brood en kost 7 euro per persoon. Voor kinderen jonger dan 16 jaar is er een kindermenu bestaande uit 1 pens met appelmoes en brood en deze kost 4 euro.

Het vieruurtje bestaat uit een groot stuk taart met een tas koffie en kost 4 euro per persoon.

Om onze laatste rondrit van 2020 af te sluiten is er voor de geïnteresseerden nog een Breughel buffet voorzien waarbij we samen kunnen genieten van diverse heerlijke gerechten.
Het buffet bestaat uit: balletjes met krieken- en tomatensaus, kip met zoet-zure saus, stoofvlees, varkensgebraad met champignonsaus en zalm met béarnaisesaus. Dit wordt aangevuld met: boontjes met spek, brood, gebakken aardappelen, eieren, puree (gewone en wortelpuree), tomaten, wortelen en erwten. Uiteraard horen hier ook nog enkele sauzen bij: cocktail (huisgemaakt), ketchup (curry en tomaten), mayonaise en tartaar (huisgemaakt).
De prijs van het uitgebreid Breughel buffet bedraagt 20 euro per persoon (dranken niet inbegrepen). Voor kinderen jonger dan 16 jaar bedraagt de prijs 12 euro per kind.

Elk van deze maaltijden kan apart worden gereserveerd via het deelnameformulier.
De betaling mag samen met de betaling van de deelname gedaan worden.

Inschrijven kan online via onze website gebeuren tot woensdag 30 september 2020 of via het deelnameformulier.

De betaling dient te gebeuren voor donderdag 1 oktober 2020 op het rekeningnummer van de Tiense Veiligheidsclub vzw TVC: BE91 7343 2615 9576, BIC code KREDBEBB met vermelding “naam + voornaam bestuurder deelname Haspengouwrit”.

Voor meer info kan je steeds terecht op:

Website: www.tiense-veiligheidsclub.be
Email: tienseveiligheidsclub@hotmail.com
Facebook: Tiense Veiligheidsclub vzw TVC
Locatie:
Gelinden-Dorp 40
3800 Sint-Truiden
Route plannen
Contact:
Bruno Vandeput
Tel. 0496514374
tienseveiligheidsclub@hotmail.com