Oldtimer evenementen

4de Classic Spirits 2018 (Beerse)

Datum:
zondag 16 september 2018
Omschrijving:
Voor het vierde jaar op rij gaan we Beerse omtoveren in een Classics village!!
Sportclub Team Ice Spirit organiseert ook in 2018 een oldtimer evenement voor auto's EN moto's ouder dan 25 jaar met prachtige rondrit, een meeting ganse dag en retro markt kraampjes.

Zondag 16 september doorlopend gratis Meeting en vrijblijvende betalende Rondrit ten voordele van Team Ice Spirit Synchro schaatsers jeugd.
Start om 9u voor meeting tot 18u. Toegang gratis, ook voor passanten en bezoekers. Prijsuitreiking onder deelnemers meeting voor oudste, origineelste en all-round winner om 17u in cafetaria, gekozen door onze jongste aanwezige schaatsers. Warme en koude Snacks en dranken ganse dag verkrijgbaar. Springkasteel voor de kleinsten op het terrein.

NIEUW DIT JAAR ORGANISEREN WE EEN KLEINE CLUB CHALLENGE MET OPDRACHTEN IN VIJF CATEGORIEN EN EEN MOIE PRIJS VOOR ALLE DEELNEMERS VAN DE WINNENDE CLUB.

Toeristische rondrit bolleke pijlke in de Antwerpse Kempen met leuke activiteit onderweg, mooie zichten en leuke stops.
Start en aankomst op Markt/Kerkplein Beerse. Rondrit is betalend en één prijs per auto inclusief voor alle inzittenden aan 10 euro voorinschrijving per auto en 15 euro ter plekke de dag zelf.
Bij inschrijving voor rondrit krijgt u een gedetailleerd roadbook, goodiebag, exclusieve rallyeplaat en consumptiebon. Voor iedere deelnemer aan rondrit is er tevens gratis koffie en gebak 's morgens. Prijsvraag rondrit uitreiking om 17u30 in cafetaria.

Wij hopen op een grote opkomst zodat onze schaatsers (vanaf 6 jaar) ook volgend seizoen aan buitenlandse wedstrijden kunnen deelnemen en hun uitrusting behouden aan een lage financiële drempel ... Onze jonge schaatsers zullen jullie allemaal van harte verwelkomen die dag!

Inschrijven rondrit op voorhand via mailtje naar contactadres met vermelding naam, woonplaats, auto en type, bouwjaar en nummerplaat. U krijgt dan alle gegevens voor inschrijving en betaling.
Ingeschreven deelnemers te bekijken op onze website. Inschrijving is pas definitief na betaling en vermelding op website.

Meer detail info later op onze website en hier.
Locatie:
Kerkplein
2340 Beerse
Route plannen
Contact:
Gert van Tigchelt
Tel. 0032 472 85 87 29
gvantigchelt@gmail.com