Oldtimer evenementen

3de Zelemse Oldtimertreffen

Datum:
zondag 20 mei 2012
Locatie:
Zelem - Halen (BE)
Omschrijving:
Beste oldtimerliefhebber,

't Visplatinéeke organiseert in Zelem-Halen op zondag 20 mei 2012 tvv van de vzw de pastorie ons derde treffen. We organiseren rondritten voor brommers, solexen, vespa's (45 km bepijld), moto's (60 km bepijld) en auto's (65 km bolleke pijl) in een mooi landschappelijk kader.
Er vertrekt in de voor- en namiddag één gezamenlijke rit. Vrij rijden kan natuurlijk ook. Binnenrijden van de oldies is gratis enkel een kleine bijdrage (7eu incl consumptie) voor de deelnemers aan de rondrit. Inschrijven kan door een email te sturen en op het reknr. BE70 9730 5512 4225 7eu te storten of de dag zelf.

Email: t.zelemse.oldtimertreffen@gmail.com
Tel. 0474/224133
Adres: Kerkplein, Dorpsstraat Zelem - Halen

We voorzien dit jaar een stand met oude racemoto's en een stand met oldtimer crossmachines. Voor de tractoren wordt in de namiddag een gezamenlijke rondrit georganiseerd.
Stands - standhouders met onderdelen moto's - brommers en materialen zijn welkom. Geïnteresseerde standhouders moeten vooraf contact op nemen.
In de namiddag is er rond half 4 een optreden voorzien met de Rockin' & Drinkin' Guys, een rock a billy-band met een zeer sterke livereputatie !

Link R&D guys: http://www.youtube.com/watch?v=pixxfou7rM0&feature=related

Gratis rondritten voor the kids met tractor en kar en ook een leuk springkasteel.

Zelem- Halen ligt tussen Herk-de-Stad en Diest langs de E314. Toegang bezoekers gratis !
Het treffen gaat door op het kerkplein en de omliggende straten die verkeersvrij zijn gemaakt. Er is een aparte parking voorzien voor bezoekers.
Als je nog vragen, hebt stuur gerust een mail.

mvg Tom Adriaens
't Visplatinéeke
Contact:
Tom Adriaens
Tel. 0474/224133
t.zelemse.oldtimertreffen@gmail.com