Oldtimer evenementen

3de Oldtimer rondrit by Retro Car Club (Denderhoutem)

Datum:
zondag 26 juni 2016
Omschrijving:
Glim je bolide maar op. Leg je mooiste zonnebril klaar en stoom je klaar voor een unieke en onvergetelijke start van de zomervakantie.

Op zondag 26 juni 2016 is het immers zover. Dan pakt de Retro Car Club uit met haar derde oldtimerrit. Wie er vorig jaar bij was, heeft deze rondrit ongetwijfeld al vet aangestipt op de agenda. En na afloop van die allereerste rondrit hebben we ons één zaak voorgenomen: ons evenement nog mooier, aantrekkelijker en spectaculairder te maken.

En we houden woord. Onze parcoursbouwers stippelden een bijzonder knappe rondrit uit, boordevol verrassingen, pittoreske views en vooral uitdagende en aantrekkelijke wegen, op maat van oldtimerfanaten. We zorgen ook deze keer voor een uitgebreid en vooral lekker ontbijt en een smakelijke maaltijd onderweg. We voorzien enkele stopplaatsen zodat je in een gezellig kader met de andere deelnemers kan bijpraten over de wagens en het parcours, zorgen voor een fraaie rallyplate en een show 'n shine bij de start van onze rondrit zodat je ook kan rekenen op een mooi aandenken. Het gedetailleerde roadbook zorgt er voor dat je het parcours vlekkeloos kan afleggen.
Locatie:
Advocaat de Backerstraat 55
9450 Denderhoutem
Route plannen
Contact:
Stefaan De Vos
Tel. +32 473 68 34 61
stefaan@retrocarclub.be