Oldtimer evenementen

33ste Borgward Treffen (Brasschaat)

Datum:
vrijdag 2 juni 2017 t.e.m. zondag 4 juni 2017
Omschrijving:
Beste Borgward vrienden,

Zoals gewoonlijk gaat het treffen van de Borgward Club Belgiƫ ook dit jaar door tijdens het Pinksterweekend, en deze maal verzamelen we op de "groene parking" van het Van der Valk Hotel Dennehof, op de Bredabaan 940, te 2930 Brasschaat, in de provincie Antwerpen.

Iedereen met interesse voor Borgward, Hansa, Lloyd of Goliath is welkom op ons treffen, en elke eigenaar van een wagen van de Borgward groep kan tevens volledig vrijblijvend deelnemen aan de statische show op zaterdag 3 juni in de voormiddag. Kom zeker eens langs om de aanwezige wagens te bewonderen.

Voor de andere (betalende) activiteiten vragen we om organisatorische redenen om op voorhand te laten weten of jullie willen deelnemen.

Indien gewenst kunnen we ook een kamer voor jullie reserveren in het hotel.

Programma van het treffen :
Vrijdag 02 juni

Samenkomst van de deelnemers aan het hotel is mogelijk , alsook een extra overnachting (*) en driegangenmenu + koffie (**) mits vooraf te verwittigen.

Zaterdag 03 juni

9u30 Welkomstkoffie met gebakjes op de "groene" parking van Hotel Dennenhof Gelegenheid tot kennismaking, ervaringen en onderdelen te ruilen en/of te (ver)kopen of om de omgeving te verkennen

12u00 Gezamenlijke lunch in het hotel.
13u00 Vertrek voor een begeleid bezoek.
18u00 Einde namiddagactiviteit, terugrit naar het hotel.
19u30 Sfeervol diner met muziek en dans (dranken niet inbegrepen )
Zondag 04 juni

10u00 Korte rit met een begeleid bezoek
13u00 Lunch in Hotel Dennenhof.
15u00 Einde van de meeting.

In het aangehechte document vinden jullie meer gedetailleerde informatie, of anders op onze website http://www.borgwardclubbelgie.net/

Namens de Borgward Club Belgiƫ,
Locatie:
Bredabaan 940
2930 Brasschaat
Route plannen
Contact:
Cris
Tel. 0498/586287
borgwardclubbelgie@skynet.be