Oldtimer evenementen

30 Years supercars at Autoworld (Brussel)

Datum:
donderdag 15 september 2016 t.e.m. zondag 23 oktober 2016
Omschrijving:
Oldtimers worden al jarenlang algemeen als vaste waarden erkend, maar dat is nog niet het geval voor de 'Youngtimers' - de 'nieuwe oudjes'. Behalve bij de jonge generatie, die nog met veel enthousiasme terugdenkt aan de auto's die nauw verbonden zijn met hun herinneringen aan hun jeugd en hun tienerjaren.
Youngtimers zijn slechts 20 tot 30 jaar oud. Ze werden in de jaren '80 en begin van de jaren '90 op de markt gebracht en krijgen er steeds meer fans bij. Ze zijn betaalbaarder dan de oldtimers en bieden daarnaast nog andere troeven, zoals de vlotte beschikbaarheid van onderdelen, de relatief lage onderhoudskosten en de niet al te hoge verzekeringspremies.

Van 15 september tot 23 oktober maken de Youngtimers hun comeback in Autoworld naast modellen die al een plaats hebben veroverd in de permanente collectie van het museum.

En als klap op de vuurpijl heeft Autoworld voor zijn 30e verjaardag een vijftiental supercars bijeengezocht die de afgelopen 30 jaar voor heel wat vuurwerk hebben gezorgd. Het lijstje bestaat uit exclusieve, sportieve en exotische auto's denk hierbij aan echte supercars zoals de Mclaren P1 GTR, Bugatti Veyron, Porsche 918, de Ferrari F40, Honda NSX,…
Er is enkel plaats voor mythische voertuigen die de afgelopen 30 jaar een onuitwisbare indruk hebben achtergelaten.
Een tentoonstelling die liefhebbers van uitzonderlijke auto's in geen geval mogen missen!
Locatie:
Jubelpark
1000 Brussel
Route plannen
Website:
Contact:
Tel. 02/736.41.65
info@autoworld.be