Oldtimer evenementen

2StrokesGoesWild (Serskamp)

Datum:
zaterdag 3 juni 2017
Omschrijving:
Wat is 2strokesgoeswild?

Op zaterdag 3 juni 2017 organiseren wij de eerste editie van 2strokesgoeswild. Voor dit evenement zullen wij het dorp van Serskamp verkeersvrij laten maken. Het concept: meeting voor oldtimers, foodtrucks, kraampjes met merchandising en een podium waar drie groepen zullen optreden.

Programma:
Om 13u00 verwelkomen we de deelnemers en begeleiden we hen met hun oldtimer (auto's, moto's, brommers en tractors) naar het dorp waar ze zich kunnen parkeren.
Om 14u00 start de eerste groep: 'Ad Vundum'. Deze lokale jeugdvrienden begonnen als jonkies in het jeugdhuis van Schellebelle. Nu zijn deze mannen al vrij bekend in onze regio. Hun optreden zal twee uur duren.
Om 16u30 zal de tweede groep: 'De Jaumerja's' op het podium staan. Deze band bestaat uit een paar clubleden. Zij zullen het publiek drie uur lang entertainen.
Afsluiten doen we met 'Soldiers of Love'. Deze vier dj's hebben al meermaals verschillende podia gevuld tijdens de Gentse Feesten. Met hun platenspelers en lp's laten ze het volk genieten van de meest gekende klassiekers en meezingers. Deze dj's draaien tot middernacht.
In de loop van de dag kan iedereen genieten van een hapje en een drankje. Deze worden aangeboden door tal van oldtimer foodtrucks. Bovendien zullen er ook kraampjes met merchandising te vinden zijn en kan je de tentoongestelde oldtimers komen bewonderen.
Kortom: op deze dag is er voor elk wat wils, het wordt een echt buurtfeest.

Oldtimers die op de meeting willen staan zijn welkom vanaf 12u tot 13u00

Voor meer info kunt u ons telefonisch bereiken
Locatie:
Dorpstraat
9260 Serskamp
Route plannen
Contact:
Coppens Stijn
Tel. 0474/46.30.75
coppens_stijn69@hotmail.com