Oldtimer evenementen

2e MalleMale special car en oldtimer meeting (Sint-Kruis)

Datum:
zondag 29 juni 2014
Omschrijving:
Beste vrienden en oldtimer fanaten
Na het succes van vorig jaar hebben we beslist om voor de 2 maal een special Car en Oldtimer meeting te organiseren . Dit valt samen met de malle male feesten van Sint kruis (Brugge ) op zondag 29 juni 2014 grenst er aan het evenement een enorm groote rommelmarkt waar een 1000 tal standhouders staan in de namiddag op het centraal plein zijn er optredens op de rock weide en springkastelen voor de kinderen zekers de moeite waard om eens af te komen met het ganse gezin onze meeting is GRATIS!
Voor wie graag de gekendste movie cars wil zien (knight rider ,A Team, Bttf delorean, dukes of hazzard enz... dan zullen jullie zekers niet ontgoocheld zijn

Graag zouden wij alle soorten oldtimers verwelkomen alle merken , us cars , hot rods en exclusieve wagens GEEN TUNNING !
De abdij is een unieke locatie waar we onze voertuigen kunnen plaatsen en ten toon stellen aan de duizenden bezoekers met de hulp van stewards word alles in goede benen geleid . (de organisatie is in geen enkel geval verantwoordelijk voor ongevallen of schade aan de wagens!)

Ieder wagen die komt naar onze meeting krijgt 1 drankbon PER VOERTUIG

Hier een plan waar de abdij gelegen is http://mallemalefeesten.brugsebuurten.be/plaatsGPS
Locatie:
Pelderijnstraat
8310 Sint-Kruis
Route plannen
Contact:
Lagaeysse Bart
Tel. 0498 33 11 86
lagaeysse-quataert@skynet.be