Oldtimer evenementen

2de Typisch België rit (Heusden-Zolder)

Datum:
zondag 1 juli 2018
Omschrijving:
Op zondag 1 juli 2018 organiseren we onze 2de Typisch België rit voor oldtimers. Deze rit voert ons voor het grootste deel door de provincie Limburg met ook stukken in de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant.
Deelnemen mag en kan met om het even welk voertuig ouder dan 25 jaar dat toegelaten is tot de openbare weg.

Het traject bestaat uit 2 delen met een totale lengte van ± 180 km en is uitgetekend volgens het gekende bol-pijl systeem, aangevuld met afstanden (meters en mijlen), straatnamen en de nodige aanwijzingen. De wegen zijn allemaal goed berijdbaar, we gebruiken zoveel mogelijk rustige wegen.

We verwelkomen de deelnemers vanaf 08u30 in frituur-café De Koster, Laarstraat 3 te 3550 Viversel (Heusden-Zolder). Hier wordt een ontbijtassortiment aangeboden zodat de rondrit niet met een lege maag dient aangevat te worden.
Uiteraard hoort er ook een kop koffie of een glas fruitsap bij het ontbijt.

Vanaf 09u30 kan het 1ste deel (± 80 km) aangevat worden dat ons door het westelijk deel van Limburg en een stukje Kempen leidt.

's Middags is er een broodjeslunch voorzien in frituur LiTo, Everselkiezel 56 te 3550 Eversel (Heusden-Zolder). De frituur is normaal gesloten op zondagmiddag maar de eigenaars maken voor ons graag een uitzondering.

Vanaf 13u00 kan er op pad gegaan worden voor het 2de deel (± 100 km) van de rondrit waarbij we zullen flirten met de grenzen van Limburg en Vlaams-Brabant.

Het einde van de rondrit is voorzien bij frituur Jagershof, Grote Vreunte 53 te 3473 Waanrode (Kortenaken).

De hongerigen kunnen hier genieten van de heerlijke frietjes, snacks en broodjes, de dorstigen kunnen er iets nuttigen.

De deelname in de onkosten bedraagt 17,50 euro per persoon, voor kinderen tot 16 jaar 12,50 euro. Hierin is het ontbijt + drankje, de lunch, het roadbook en een aandenken inbegrepen. In de inschrijving is 1 broodje per persoon voorzien.

Inschrijven kan online gebeuren via onze website tot woensdag 27 juni 2018.

Voor meer info kan je steeds terecht op:

Website: www.tiense-veiligheidsclub.be
Email: tienseveiligheidsclub@hotmail.com
Facebook: Tiense Veiligheidsclub vzw TVC
Locatie:
Laarstraat 3
3550 Heusden-Zolder
Route plannen
Contact:
Bruno Vandeput
Tel. 0496/514374
tienseveiligheidsclub@hotmail.com