Oldtimer evenementen

2de Porsche Classic Coast Tour (De Haan)

Datum:
zaterdag 25 augustus 2018
Omschrijving:
Op zaterdag 25/08/2018 organiseren we de tweede editie van de Porsche Classic Coast Tour met vertrek en aankomst te De Haan aan de Belgische kust.
Voor de tweede editie mikken we op een deelname van +- 50 classic Porsche wagens, 45 vrije inschrijvingen en 5 wagens van de organisatie.

De Tour van 120km gaat deze keer via kleine polderdorpen tot Zeeuws-Vlaanderen en terug, exacte route wordt nog uitgewerkt.

Aan de start van de tour met vertrekplaats in het parkdomein La potinière te De Haan wordt iedereen ontvangen met een brunch, tijdens de rit wordt een drink met hapjes aangeboden door Porsche Center Knokke.

Na een doortocht door De Haan is de aankomst voorzien in La Potieniere , hier zullen alle Porsche 's mooi uitgestald staan en zal er een Vipdorp zijn waar exclusieve Porsche oldtimers getoond zullen worden. Voor de deelnemers en sponsors is er bij aankomst een receptie met Pommery Champagne gevolgd door een openbar met streekbieren en wijnen.


Inschrijvingen starten op 01/01/2018 op https://www.pcct.be/ , je kan al heel wat info vinden op onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/PCCT.BE/
Locatie:
La Potinière Leopoldlaan 13
8420 De Haan
Route plannen
Website:
Contact:
Roy Velthof
Tel. 0485109004
info@pcct.be