Oldtimer evenementen

2de Haspengouwrit (Velm)

Datum:
zondag 21 oktober 2018
Omschrijving:
Op zondag 21 oktober 2018 organiseren we onze 2de Haspengouwrit voor oldtimers. Deze rit voert ons doorheen het mooie Haspengouw.

Deelnemen mag en kan met om het even welk voertuig ouder dan 25 jaar dat toegelaten is tot de openbare weg.

Het traject bestaat uit 1 deel van ± 100 km en is uitgetekend volgens het gekende bol-pijl systeem, aangevuld met afstanden (meters en mijlen), straatnamen en de nodige aanwijzingen. De wegen zijn allemaal goed berijdbaar, we gebruiken zoveel mogelijk rustige wegen.

We verwelkomen de deelnemers vanaf 11u30 in café De Smis, Sint-Martinusstraat 1 te 3806 Velm (Sint-Truiden). Hier wordt een lekkere dikke wintersoep met brood aangeboden zodat de rondrit niet met een lege maag dient aangevat te worden. Uiteraard hoort er ook een kop koffie (of andere drank) bij deze lunch.

Vanaf 12u30 kan er vertrokken worden voor de rondrit door een gedeelte van de Haspengouwstreek.

De aankomst van de rondrit is voorzien bij traiteur LiMi, Engelmanshoven-Dorp 51 te 3800 Engelmanshoven (Sint-Truiden), waar nog een tas koffie met vlaai wordt aangeboden.

De deelname in de onkosten bedraagt 17,50 euro per persoon, voor kinderen tot 16 jaar 12,50 euro. Hierin is de lunch + drankje, het roadbook, een aandenken en de koffie met vlaai inbegrepen.

Inschrijven kan online gebeuren tot woensdag 17 oktober 2018.

De betaling dient te gebeuren voor donderdag 18 oktober 2018 op het rekeningnummer van de Tiense Veiligheidsclub vzw TVC: BE91 7343 2615 9576, BIC code KREDBEBB met vermelding “deelname Haspengouwrit”.

Voor meer info kan je steeds terecht op:

Website: www.tiense-veiligheidsclub.be
Email: tienseveiligheidsclub@hotmail.com
Facebook: Tiense Veiligheidsclub vzw TVC


Om onze laatste rondrit van 2018 af te sluiten is er na de koffie met vlaai voor de geïnteresseerden nog een Breughel buffet voorzien waarbij we samen kunnen genieten van diverse heerlijke gerechten aangeboden in buffetvorm.
De prijs van het uitgebreid Breughel buffet bedraagt 22,50 euro per persoon (dranken niet inbegrepen). De betaling dient ter plaatse te gebeuren.
Om organisatorische redenen vragen we wel om bij de inschrijving aan te duiden of je deel wil nemen aan het Breughel buffet met vermelding van het aantal personen.
Locatie:
Sint-Martinusstraat 1
3800 Velm
Route plannen
Contact:
Bruno Vandeput
Tel. 0496 514374
tienseveiligheidsclub@hotmail.com