Oldtimer evenementen

2de Hagelandrit (Averbode)

Datum:
zondag 6 mei 2018
Omschrijving:
Op zondag 6 mei 2018 organiseren we onze 2de Hagelandrit voor oldtimers. Deze rit voert ons door een gedeelte van het mooie Hageland (Scherpenheuvel-Zichem, Diest, Bekkevoort, Kortenaken, Glabbeek, Lubbeek, Holsbeek, Tielt-Winge en opnieuw Scherpenheuvel-Zichem).

Deelnemen mag en kan met om het even welk voertuig ouder dan 25 jaar dat toegelaten is tot de openbare weg.

Het traject bestaat uit 1 deel van ± 120 km en is uitgetekend volgens het gekende bol-pijl systeem, aangevuld met afstanden (meters en mijlen), straatnamen en de nodige aanwijzingen. De wegen zijn allemaal goed berijdbaar, we gebruiken zoveel mogelijk rustige binnenwegen.

We verwelkomen de deelnemers vanaf 9u30 in Tea room/Lounge bar 't Ven (Prins de Merodelaan 21 te 3271 Averbode) voor een lekker ontbijt. Het ontbijt bestaat uit 2 pistolets (hesp en kaas) en een verse koffiekoek. Hier hoort uiteraard ook een tas koffie (of andere drank) bij.

Het vertrek van de rondrit is voorzien vanaf 10u30.

De aankomst van de rondrit is ook voorzien in 't Ven waar nog een tas koffie (of andere drank) en een lekker stuk taart aangeboden wordt.

De deelname in de onkosten bedraagt 17,50 euro per persoon, voor kinderen tot 16 jaar 12,50 euro per kind. Hierin zit het ontbijt, roadbook, aandenken en koffie + taart inbegrepen.

Inschrijven kan online gebeuren tot woensdag 2 mei 2018.

De betaling dient te gebeuren voor donderdag 3 mei 2018 op het rekeningnummer van de Tiense Veiligheidsclub vzw TVC: BE91 7343 2615 9576, BIC code KREDBEBB met vermelding “deelname Hagelandrit”.

Voor meer info kan je steeds terecht op:

Website: www.tiense-veiligheidsclub.be
Email: tienseveiligheidsclub@hotmail.com
Facebook: Tiense Veiligheidsclub vzw TVC

Geïnteresseerden kunnen nadien nog vrijblijvend genieten van een heerlijk avondmaal in 't Ven. Via hun website https://tven.be/ kan je alvast de menukaart raadplegen.
Locatie:
Prins de Merodelaan 21
3271 Averbode
Route plannen
Contact:
Bruno Vandeput
Tel. 0496514374
brunovandeput@hotmail.com