Oldtimer evenementen

18e Crisistreffen (Izegem)

Datum:
zaterdag 22 juni 2019
Omschrijving:
Op zaterdag 22 juni is het opnieuw de moment om jullie geliefkoosde oldtimer van stal te halen voor het 18de Crisistreffen.
Zoals bij alle voorgaande edities het geval was werd de route opnieuw uitgestippeld door opa Erik, en dat allemaal zonder GPS.
Dit keer trekken we naar de Leiestreek en krijgen de deelnemers om en bij de 98 Km asfalt (en hier en daar wat macadam) onder de wielen geschoven. Wie van kronkelende weggetjes en idyllische landschappen houdt zal zich hier zeker in zijn/haar sas voelen.
Er zijn opnieuw 2 stops voorzien.
Terug naar onze 'roots'
Wie vorig jaar ook van de partij was zal zich ongetwijfeld nog herinneren dat alle deelnemers 2 jetons kregen voor een consumptie. Dat was een specialleke naar aanleiding van ons jubileumjaar, maar intussen zijn we een jaar verder… en het kan niet altijd kermesse zijn hé.
Daarom keren we terug naar de roots van het Crisistreffen onder het motto
'het kost niks, en je krijgt ook niks'.
Verder blijft de rit volledig GRATIS voor zowel leden als niet-leden met motoren tot en met bouwjaar 1980. Om discussies te vermijden zal wie afkomt met een jonger exemplaar zich jammer genoeg niet kunnen inschrijven. Hopelijk hebben die mensen daar begrip voor.
Om ons overal veilig door te loodsen is er opnieuw begeleiding voorzien door wegkapiteins. Mogen we nu al vragen dat iedereen mooi aan de rechterkant van de weg rijdt, tijdig plaats maakt voor de wegkapiteins en een respectabele afstand t.o.v. zijn voorligger aanhoudt. Dank u! Omdat we opnieuw 2 keer halt houden is de aankomst voorzien rond 18u00. Wie dat wil kan achteraf op en rond het Emelgemseplein nog even het stof doorspoelen.
We hopen uiteraard op mooi weer en om jullie opnieuw talrijk te mogen verwelkomen de 22ste juni. Tot dan !!!18de Crisistreffen praktisch
Datum: Zaterdag 22 juni 2019
Adres: Emelgemseplein 1 te 8870 Izegem
Onthaal: vanaf 12u30
Deelnemingsformulier: wordt ter plaatse ingevuld vóór het vertrek.
Deelname: motoren t.e.m. bouwjaar 1980
Start: om 13u30 stipt
Aankomst: rond 18u00
Deelnameprijs: GRATIS
Afstand: om en bij de 98 Km
Depannagewagen is voorzien
Er is GEEN tankstop gepland, dus zorg ervoor dat de benzinetank goed vol is!

Meer info
Kurt Desmet
Tel: 051 31 88 49 (na 18u)
Gsm: 0479 68 88 43
crisistreffen@veteraanmotorenhoutland.be
Locatie:
Emelgemseplein 1
8870 Izegem
Route plannen
Contact:
Kurt Desmet
Tel. 0479 68 88 43
crisistreffen@veteraanmotorenhoutland.be