Oldtimer evenementen

14e Schermertreffen (Citroen-meeting)

Datum:
vrijdag 8 juni 2012
Locatie:
Schermer (NL)
Omschrijving:
14e Schermertreffen van 7 t/m 10 juni 2012

Het Schermertreffen is een meeting die toegankelijk is voor iedereen die in een Citoën rijd. Het maakt dus niet uit of je in de oudste of modernste Citoën type rijdt. Gezelligheid staat voorop. Tijdens de meeting worden er diverse activiteiten georganiseerd. Dit jaar valt de meeting niet samen met de Belgische meeting in zolder.


Locatie
De locatie van het meeting terrein zal als vanouds weer zijn op een boerenweiland. Het terrein is gelegen aan de rand van de polder de Schermer in een rustig, landelijk en zeer waterrijk gebied, precies tussen Alkmaar en Purmerend vlakbij het dorpje Grootschermer. Grootschermer is een voormalig vissersdorpje. Het adres van het meetingterrein is: Middenweg 9, 1843KC in Grootschermer.


Activiteiten
Ook deze keer zullen er weer de nodige activiteiten op het programma staan. O.a. kinderspelen, live muziek, gezamenlijke ontbijt en een kofferbak markt. Bij slecht weer kunt u ook uw spullen te koop aanbieden in de grote tent. Dus u staat altijd droog.


Faciliteiten
Op het terrein zullen de volgende faciliteiten te vinden zijn:
- Drankenverkoop in de bier carrousel
- Snack verkoop (Manfriet - http://www.manfriet.nl)
- Ijsverkoop (Bus Event Solutions - http://www.buseventsolutions.nl)
- Bijna het gehele weekend gratis koffie en thee
- Zeer nette toiletten
- Een warme douche.
- Grote feesttent van 10x15 meter
- Citroen onderdelen (Citroparts ( http://www.citroparts.be ) en Stichting behoudt 2cv ( http://www.tweeceevee.nl )


Informatie
Voor meer informatie, reacties, vragen of suggesties over het Schermertreffen kunt u een email versturen aan schermertreffen@hotmail.com dan krijgt u zo spoedig mogelijk een reactie terug. Natuurlijk kunt u ook meer informatie vinden op http://www.schermertreffen.nl
Contact:
Jeroen Voetel
Tel. 06-55563806
schermertreffen@hotmail.com