Oldtimer evenementen

1 mei viering te Tongeren

Datum:
zondag 1 mei 2016
Omschrijving:
Betreft:
Oproep voor Oldtimers tijdens de 1 mei viering te Tongeren

1 mei is de dag van de arbeid en wij zijn ervan overtuigd dat goede tradities er zijn om in eer te houden. Daarom verzamelen we ons op zondag 1 mei op te komen voor solidariteit en onrechtvaardigheid! Reden genoeg om naar de Grote Markt van Tongeren af te zakken. Muziek, boeiende toespraken, een kleurrijke optocht, tal van attracties, een gezellige markt, …

Kortom een feestelijke dag voor jong en oud!

Ook S-Plus Limburg, organisator van het Retro & Vintage Festival zal er aanwezig zijn, vandaar deze oproep.

Op die dag willen wij graag een twee-, drietal oldtimers tentoonstellen bij onze S-Plus Limburg stand.
Aan onze stand zullen we uiteraard promo voeren rondom het Retro & Vintage Festival dat door zal gaan op zaterdag 6 augustus 2016.

Praktische informatie:

Tussen 8u00 en 9u30 zou u moeten aankomen, later zijn de toegangswegen naar de grote markt tijdelijk afgezet. (eindtijd 14u00-15u00) Er is een open tent aanwezig mits het weer ons tegen zit. Er is bewaking bij de voertuigen en de S-Plus Limburg stand zelf.

Per Oldtimer, krijgt u van ons 10 gratis inkomtickets voor het Retro & Vintage Festival op zaterdag 6 augustus ÉN 10 drankbonnen voor tijdens de 1 mei viering te Tongeren zelf.

Op de Grote Markt zelf zullen er tal van leuke activiteiten en optredens plaatsvinden voor heel het gezin! Leuke optredens, proevertjes, toffe sprekers, workshops, een kleurrijke optocht, sfeer en gezelligheid verzekerd!

Contact:

Jordi Termini
S-Plus Limburg vzw
Guffenslaan 38a
3500 Hasselt
jordi.termini@devoorzorg.be
+32(0)11/27.83.00
Locatie:
Grote Markt
3700 Tongeren
Route plannen
Contact:
Jordi Termini
Tel. +32(0)11/27.83.06
s-pluslimburg@devoorzorg.be