Foto's oldtimer evenementen

Toetertreffen - 8 juni 2008

Op zondag 8 juni 2008 organiseerde KWB Tielrode voor de tweede keer een oldtimerrit onder de klinkende naam 'Toetertreffen'.
In de loop van de voormiddag vertrokken 46 voertuigen met ontbijt- en lunchpakket onder de arm. Het roadboek verraadde de weg naar Buggenhout, langs rustige wegen, een wenende boom en het obligate bezoek aan het middelpunt van Vlaanderen. Over de middag resulteerde de tocht in een bezoek aan brouwerij Bosteels, waar de Kwak en de Karmeliet rijkelijk uit de tapkranen vloeiden.
Na dit bezoek ging het richting Opstal met z'n bijzonder mooie Dries en kerkgebouw. En zo stilaan opnieuw richting Tielrode, aan samenvloeiing van Durme en Schelde. Voor 16.30 uur gaven de meeste chauffeurs hun antwoordblad in en konden ze verder genieten van het muzikale programma van de dorpsfeesten, met de plaatselijke harmonie Sint-Cecilia maar ook moderner muziek met Dean, Katherine en Bart Herman.
Tussendoor was er ook de uitslag van de wedstrijd waar de winnaars hun prijzen afhaalde aan het podium. We blikken dan ook tevreden terug op hun tweede editie. Ook de weersomstandigheden vielen best mee. Het wordt nu uitkijken naar de derde uitgave van het Toetertreffen, op 7 juni 2009!

http://foto.zita.be/4724934971