Foto's oldtimer evenementen

Rondrit BCOP in en om Geraardsbergen - 13 augustus 2005

Op Zondag 7 augustus werd de derde St.Adriaans rondrit in en om Geraardsbergen gereden. Deze rondrit was voor de leden van de Belgische Club voor Oude Peugeot's. Na een gesmaakt ontbijt bij Peugeot concessiehouder De Pril werd er gestart voor een rit van 70km langs pittoreske wegen en plaatsjes door de Vlaamse Ardennen en Denderstreek.
's Middags was het verzamelen op het Stationsplein van Geraardsbergen voor een lichte lunch met kleine attentie voor alle deelnemers. In de namiddag werd er nog een geleid bezoek gebracht aan een kaasmakerij met degustatie van deze lekkernij vergezeld van een glaasje lekker gerstenat uit de streek. Vandaar terug naar Geraardsbergen (ondertussen met zo'n 100km op de teller)alwaar iedereen vergast werd op een heerlijke barbeque en een gratis tombola met mooie prijzen. Een dikke pluim voor organisatoren Marc en Nikola voor deze mooie en gezellige dag!
U herkent 28 Peugeots van de types 201,301,203(cabriolet),403(cabriolet),404(cabriolet,coupé,break),504,104,204,304(cabriolet). Tot volgend jaar!

Filip Van Wonterghem

Rondrit BCOP in en om Geraardsbergen - foto 1 van 9 Rondrit BCOP in en om Geraardsbergen - foto 2 van 9 Rondrit BCOP in en om Geraardsbergen - foto 3 van 9 Rondrit BCOP in en om Geraardsbergen - foto 4 van 9 Rondrit BCOP in en om Geraardsbergen - foto 5 van 9 Rondrit BCOP in en om Geraardsbergen - foto 6 van 9 Rondrit BCOP in en om Geraardsbergen - foto 7 van 9 Rondrit BCOP in en om Geraardsbergen - foto 8 van 9 Rondrit BCOP in en om Geraardsbergen - foto 9 van 9