Foto's oldtimer evenementen

Oldtimers op het autosalon van Frankfurt - 11 september 2007

Op het autosalon van Frankfurt viel het ons op dat alle automerken begaan zijn met het milieu. Haast allemaal hebben ze minstens één "groene" auto op hun stand staan.
Wat ons ook opviel was, dat vele merken fier zijn op hun traditie. Oldtimers worden ook vlot op de stand getoond. Zo was dat het geval bij Chrysler, Honda, Mitsubishi en Mercedes, die een replica van zijn eerste voertuig op het salon liet rondrijden.
Wij geven je een klein overzicht.

Oldtimers op het autosalon van Frankfurt - foto 1 van 12 Oldtimers op het autosalon van Frankfurt - foto 2 van 12 Oldtimers op het autosalon van Frankfurt - foto 3 van 12 Oldtimers op het autosalon van Frankfurt - foto 4 van 12 Oldtimers op het autosalon van Frankfurt - foto 5 van 12 Oldtimers op het autosalon van Frankfurt - foto 6 van 12 Oldtimers op het autosalon van Frankfurt - foto 7 van 12 Oldtimers op het autosalon van Frankfurt - foto 8 van 12 Oldtimers op het autosalon van Frankfurt - foto 9 van 12 Oldtimers op het autosalon van Frankfurt - foto 10 van 12 Oldtimers op het autosalon van Frankfurt - foto 11 van 12 Oldtimers op het autosalon van Frankfurt - foto 12 van 12
Foto's door Jan V.E.