Foto's oldtimer evenementen

Blauwersrit Westhoekpioniers - 25 juni 2006

Op 25 juni 2006 organiseerden de Westhoekpioniers een rit doorheen de Westhoek, Frans Vlaanderen en "Bachten de kupe". Prachtige landelijke weggetjes, al liet de zon het de ganse dag afwegen. Het werd een regenachtige dag, maar met veel sfeer. Een traditionele piconstop, een pic-nic in de schuur van een boerderij, het namiddagbezoek aan een molen, ... Kortom, een gemoedelijke rit met onze oudjes ! Allemaal van voor 1960, wat reeds een aparte sfeer op zich is.

Zelf was jullie webmaster met z'n 1950 brilkever van de partij. In tegenstelling tot voor z'n groot onderhoud, lukte het starten perfect en reed hij als een droom. Alleen werd duidelijk dat de schokdempers aan vervanging toe zijn. We hebben ze reeds voorradig. Met een beetje geluk zijn ze binnen een 14tal dagen al gemonteerd.

Blauwersrit Westhoekpioniers - foto 1 van 9 Blauwersrit Westhoekpioniers - foto 2 van 9 Blauwersrit Westhoekpioniers - foto 3 van 9 Blauwersrit Westhoekpioniers - foto 4 van 9 Blauwersrit Westhoekpioniers - foto 5 van 9 Blauwersrit Westhoekpioniers - foto 6 van 9 Blauwersrit Westhoekpioniers - foto 7 van 9 Blauwersrit Westhoekpioniers - foto 8 van 9 Blauwersrit Westhoekpioniers - foto 9 van 9
Foto's door Bruno E.